Tyresta nationalpark – utan modell

Tyresta nationalpark är något av det vackrasta naturområdet vi har i Stockholmsområdet. Speciellt svag är jag för “brandområdet” som eldhärjades 1999 och har gjort en dramatisk skillnad i naturen med många ensamstående, döda träd som står som pelare och som statyer mitt i parken. Vackert är det. Jag rekommenderar en vandring. Om några veckor har jag fått i uppdrag att modellfota i området, och efter vad jag sett i området tror jag förutsättningarna för fantastiska bilder
är stora! När vi närmade oss området med bil vandrade två stora älgar lugnt över vägen…en dag med härliga naturupplevelser helt enkelt! Jag längtar tillbaka!

KÖP EN AV ELLER FLER AV BILDERNA
Vill du  köpa en eller flera förstoringar av mina bilder – klicka då på KONTAKT i menyn.

I menyn finns också en prislista.

[...] was burnt in a huge fire in 1999. Please do comment if you like, feedback are more than welcome! Tyresta nationalpark – utan modell Jim Silverberg Fotografi (I do hope I posted this in the right section, ive read the rules thouroughly, but im not [...]

Jane - 31 January, 2012 - 07:54

Like! :)

Din e-post delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Till toppen